Københavns Smerteklinik flytter ind på Sluseholmen

Denne artikel blev publiceret på sluseholmen.dk

I løbet af foråret slår Sundhedshuset Sluseholmen dørene op. Og nu præsenteres endnu en af Sundhedshusets kommende klinikker: Københavns Smerteklinik, der tilbyder smertebehandling af alle typer smerter.

Når Sundhedshuset Sluseholmen til foråret slår dørene op, vil husets 1.600 m2 rumme et moderne apotek i stueetagen og Sydhavnens Lægehus på første sal. Og nu kan vi løfte sløret for endnu en af husets kommende sundhedstilbud: Københavns Smerteklinik.

”Vi tilbyder smertebehandling af alle typer smerter – både akutte og kroniske,” fortæller indehaver Lasse Østergaard Andersen, som er speciallæge i anæstesi og tidligere forskningsansvarlig overlæge på Tværfagligt Smertecenter på Rigshospitalet.

”Smerter er et stort problem i dagens Danmark. Vi ved, at hele 15-20 % af befolkningen lider af kroniske smerter,” forklarer Lasse Østergaard Andersen og fortsætter: ”Og jo længere tid smerterne har varet, jo længere et forløb vil patienten som tommelfingerregel have brug for.”

På Københavns Smerteklinik behandler Lasse Østergaard Andersen alt fra akutte smerter som en tennisalbue eller en frossen skulder til kroniske smerter forårsaget af fx et whiplash eller slidgigt. ”Vi behandler både medicinsk og ved hjælp af ultralyd, blokader og chiliplastre,” fortæller Lasse Østergaard Andersen.

Som speciallæge ser Lasse Østergaard Andersen mange fordele ved at rykke ind i Sundhedshuset Sluseholmen med apotek, praktiserende læger og speciallæger samlet på ét sted:

”Som speciallæge arbejder jeg specifikt med smertebehandling, men jeg er naturligvis inde over mange forskellige sygdomme hos mine patienter. Derfor er det en stor fordel at blive en del af et tværfagligt og dynamisk netværk med andre læger og behandlere i det nye sundhedshus. Vi kan simpelthen tilbyde en bredere og mere holistisk behandling til gavn for vores patienter,” siger Lasse Østergaard Andersen og fortsætter: ”Og så ser jeg frem til at skabe et hyggeligt og godt miljø for både vores patienter og husets ansatte”.

Du kan læse mere om Københavns Smerteklinik her:

www.kbhsmerte.dk

FAKTA OM SUNDHEDSHUSET SLUSEHOLMEN

• Sundhedshuset Sluseholmen åbner i foråret 2021

• Sundhedshuset Sluseholmen ligger i karréen Granholm på adressen: Sluseholmen 17, 2450 København SV

• Sundhedshusets stueetage vil rumme Sluseholmens apotek

• Sundhedshusets førstesal vil rumme Københavns Smerteklinik og Sydhavnens Lægehus

• Derudover er planen, at flere behandlere såsom speciallæger, tandlæge, fysioterapeut og kiropraktor rykker ind i Sundhedshuset Sluseholmen

• Der er elevator mellem Sundhedshusets etager

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment