Den 1. juli 2022 starter jeg praksis som privatpraktiserende psykolog. Jeg tilbyder både kortere og længerevarende forløb på både dansk og engelsk. Samtalerne kan finde sted i klinikken, samt per telefon og video.

Lidt om mig

Jeg er uddannet psykolog fra Købehavns Universitet i 2001, jeg blev autoriseret i 2004 og specialist i psykopatologi i 2014 ved Dansk Psykolognævn. Derudover har jeg taget efteruddannelse i kognitiv terapi, narrativ terapi, terapeutisk behandling af traumer og Intensiv dynamisk korttidsterapi.Jeg har i mit virke som psykolog primært arbejdet i psykiatrien med en bred vifte af problemstillinger. Jeg har blandt andet ni års erfaring fra klinik for selvmordsforebyggelse – både som leder, underviser, supervisor og terapeut. 

Jeg har specialiseret mig, for at kunne hjælpe voksne og unge (+16 år) med problemstillinger som lavt selvværd, selvmordstanker, stress, traumer, angst og depression. Problemer som en stor del af den danske befolkning på et eller andet tidspunkt i deres liv vil komme til at opleve, enten hos sig selv eller hos deres nærmeste.

Jeg tilbyder individuelt specialiseret terapi baseret på evidensbaserede metoder, og tilpasser min psykologbehandling ud fra dig og din konkrete problemstilling. Mit fokus er på, at din trivsel øges, og at du opnår bedre funktion på de områder, hvor du føler dig udfordret.

 1. juli 2022 åbner jeg egen praksis som privatpraktiserende psykolog og praktiserer herefter udelukkende i eget regi på Sluseholmen. Jeg tilstræber ingen eller kort ventetid. Her betaler du selv, du får en tid med det samme, og det er dig, der bestemmer over dit forløb. 

Glæder mig til at byde dig velkommen!

null

Marlene Kirketerp

Psykolog

Kontakt os

Telefon: 93 92 93 03

Email: kontakt@marlenekirketerp.dk

Online Booking: Link