Heidi Hedegaard og Jonas Meile, speciallæger i almen medicin og ejere af Sydhavnens Lægehus.

Sydhavnens Lægehus danner ramme om en moderne almen praksis, drevet af praktiserende speciallæger i almen medicin. Personalet i lægehuset udgør en bred vifte af sundhedsfaglige professioner, herunder læger, sygeplejersker, jordemoder, social- og sundhedsassistent samt lægesekretær. Du vil derfor opleve, at de forskellige faggrupper samarbejder om dit forløb, for at give dig den bedst mulige behandling. 

 

Lægehuset fungerer som uddannelsespraksis for læger i Region Hovedstaden, hvorfor et dynamisk og effektivt uddannelsesmiljø vægtes højt. Uddannelseslægerne er færdiguddannede læger fra universitetet, på vej mod at blive speciallæger. De arbejder selvstændigt, side om side med speciallægerne og har daglig supervision.

 

Vi klarer det meste selv, herunder udredning, diagnostik og opfølgning på sygdomme, foretager laboratorieundersøgelser, som blodprøver, hjertediagram, lungefunktion og meget andet. Vi har selvfølgelig også muligheden for at henvise videre i sundhedssektoren, i de tilfælde, hvor det er relevant.

Læs mere på vores hjemmeside og følg os på Facebook eller Instagram for løbende nyheder. Er du ikke patient hos os, men ønsker at være det, kan du læse mere her.

Vi opfordrer til, at du altid tager fat i os, hvis du har spørgsmål, undren eller har konstruktiv kritik.

Velkommen til Sydhavnens Lægehus

 

null

Heidi Hedegaard

Speciallæge i almen medicin

Læge, cand. med. fra Københavns Universitet 2010
Speciallæge i almen medicin 2017

null

Jonas Meile

Speciallæge i almen medicin

Læge, cand.med. fra Københavns Universitet 2003
Speciallæge i almen medicin 2010

Åbningstider

Mandag: 08:00 – 16:00
Tirsdag: 08:00 – 18:00
Onsdag: 08:00 – 16:00
Torsdag: 08:00 – 16:00
Fredag: 08:00 – 16:00
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket

Kontakt os

Telefon: 36 45 16 00

sydhavnenslaegehus.dk

Følg os på Sociale Medier